NPG Card julkaistu Windows Phone:lle

Night People Groupin suosittu jäsenkorttisovellus on saatavilla nyt myös Windows Phone -laitteisiin Windows Phone Store:sta!

Sovellusta käyttämällä voi saada jäsenille kohdistettuja etuja NPG:n yökerhoissa ja ravintoloissa. Edut näkyvät sovelluksessa uutisina ja sähköisinä etukuponkeina. Sovellus tarjoaa myös käytännön tietoja tulevista tilaisuuksista yhteystietoineen, paikkatiedot kartalla sekä virtuaalisen jäsenkortin oikeine nimineen ja voimassaoloaikoineen.

NPG Card pohjautuu Qvik Oy:n lanseeraamaan Qvik Card -white label -alustaan, joka voidaan räätälöidä persoonallisesti tilaajan tarpeiden ja brändin mukaiseksi.

Windows Phone:lle tehty Qvik Card eroaa vastaavista iOS- ja Android-sovelluksista huomattavasti ulkoasultaan ja käyttöliittymälogiikaltaan – säilyttäen kuitenkin alkuperäisen toiminnallisuuden.  iOS- ja Android -versioissa “ajankohtaista”, “kupongit”, “membertarjoukset”, “tapahtumat” ja “ravintolat” ovat erillisissä näkymissään, jotka haetaan erikseen Facebook-tyylisestä sivuvalikosta. Käyttäjä avaa ensin valikon ja valitsee sitten, mihin osioon haluaa siirtyä.

Windows Phone -versio käyttää hyväkseen Panorama-näkymää, joka esittää kaikki edellä mainitut toiminnot rinnakkain. WP-lopputulos on grafiikkaintensitiivisempi ja kenties luonnollisempi käyttää kuin muut versiot. Pyyhkäisyliikkeiden pintaan nostattama sisältövirta auttaa isompien asiakokonaisuuksien välillä luovimista.

Sovellus on saanut myönteisen vastaanoton: artikkelia kirjoitettaessa enemmistö arvostelijoista antoi sille arvosanaksi 5 tähteä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>